Kamilla

August 2014

 Måneden startede på ferie. Hjemme igen havde vi et par fridage hvor vi bl.a. var i zoo, inden det var tid til at starte på arbejde og i børnehave igen. Lige inden børnehaven startede havde hun sin første legeaftale - med Arthur og Martha fra børnehaven. Vi mødtes i en park og de legede lidt. Og så begyndte hverdagen - Søren begyndte at rejse igen, hvilket Kamilla reagerede mere på end tidligere. Hun var ret god til tal, og kunne regne simple regnestykker - f.eks. var der 5 nektariner, hun bad om en, og jeg spurgte - hvis du får en hvor mange er der så tilbage - svaret kom promte "4" - og det skete jævnligt, så hun havde godt styr på tallene, og kunne efterhånden også genkende de fleste op til 10. Hun var glad for at komme i børnehave, men stadig mere bestemmende og hysterisk hvis hun ikke fik sin vilje, så det fik vi os nogle snakke om. Hun var ofte grov i munden, "Lorte-fuck" var det værste, og når hun var rigtig vred "Din lille baby", det var for hende det værste man kunne sige. Men lige så hysterisk og grov hun kunne være - ligeså dejlig kunne hun være. Og når det var rigtig slemt, så var det godt at storebror var i nærheden, han var nr. 1.

 

 

Spiderman prøver prinsessetøj - der blev opfundet et nyt ord herhjemme - en SPIDER-PRINSESSe.

 

En meget lille pige ved en meget stor isbjørn.

 

 

Sælen bliver fodret.

 

en skøn pige foran pingvinerne.

 

 

Tid til en ridetur

 

Venter på far.

 

 

 Hvem vil spille med mig

 

Spider-trylle-pirat.

 

 

Slapper af i solen - og så gjorde det jo ikke noget at man stjal mors solvogn lige for næsten af hende.

 

En syg pige - ikke dårlig, men med hold i nakken, hun kunne slet ikke bevæge nakken - det tog ca. 1 dag, så var hun ovenpå igen.

 

en lille snack efter børnehave.

 

Øh, hvad skete der lige der.

 

September 2014

 En stille måned, hun begyndte at gå til gymnastik, men var ikke helt begejstret da hun opdagede at hun skulle være alene i hallen uden mor/far. Det hjalp dog da en af vennerne fra børnehaven også gik der og efterhånden blev hun glad for at være der. Hun var en lille hystade og rigtig god til at pylre - hun blev dog ofte hurtig god igen, men kun for at starte forfra kort tid efter, så det var lidt anstrengende. Vi var en tur i Jylland hvor der skulle flyttes for morfar. I slutningen af måneden var vi en tur i zoo. Hun lærte at stave til KAMILLA og fik også lært de 5 bogstaver, hvilket betød at hun hurtigt også lærte at stave til MIKK_L - E voldte problemer. Tælle var hun også rigtig god til og nåede i løbet af måneden til 25.  

 

 

En dullet pige - hun havde fundet hårbåndende og ville have ALLE i håret.

 

Rottehaler - der var ikke meget hår at lave dem af - men hun ville have dem

 

 

En syg pige der havde kastet op.

 

Hun var faldet i søvn mellem alle bamserne.

 

 

Så var hun ved at være frisk igen. 

 

Til Mikkels fødselsdagsfest - lidt betuttet over alle menneskerne - men også nysgerrig

 

 

Kastanjetid - der var forsyninger med hver dag - her er det dagens høst der vises frem.

 

En flyvende prinssesse.

 

 

Hun hjalp med at lave aftensmad, og skar pølser - kort tid efter var det fingeren hun skar i, men heldigvis ikke alvorligt.

 

En skøn pige morgenhygger med iPad.

 

 

 En snack i zoo.

 

Og med fuld fart.

 

En god tælleøvelse, morgenmaden blev lagt i række og talt hver gang der blev taget en. 

 

Kamilla på sit nye legeværelse - hun havde fundet alle dukker og bamser frem og skulle læse højt for dem. (men ville IKKE rydde op)

Oktober 2014

Det var en travl måned, ikke mindst med en tætpakket efterårsferie, og Søren der rejste både i ugen op til efterårsferien og ugen efter. I efterårsferien besøgte vi farmor, mormor og morfar og var i Legoland og 3 dage i Weissenhauser Strand. Vi havde en meget træt pige da vi kom hjem. Kamilla var inde i en periode hvor hun var meget træt og pylleret. Hvis noget gik hende i mod, blev hun hysterisk. Og det kunne være den mindste ting, men hun plejede også hurtigt at falde ned og sige undskyld - nok lidt for ofte. Hun blev endnu bedre til bogstaver og tal - efterhånden nåede hun til 30 og kunne genkende tallene til 10. En af de ting hun og Mikkel var glade for at lege var skole, og Mikkel var lærer. I slutningen af måneden smed hun også natbleen, selvom det krævede en tissetur når vi gik i seng, men hun var meget glad og stolt - så var det kun sutten der manglede.

 

 

En dejlig pige.

 

Meget koncentreret hjalp hun mor med at fylde muffinsforme.

 

 

maling af sten, noget hun var meget glad for i denne periode.

 

HOP FAR

 

 

Meget fornøjet i Legoland.

 

På vej ud af Legoland.

 

 

En dansende spider-prinsesse

 

En vandhund - hun var helt vild med vand.

 

 

En hidsigprop der skulle i bad - hun ville ikke så hun kravlede ned i vasketøjskurven - så måtte hun jo blive vasket i kurven.

 

En lille prinsesse - det var ved at være halloween, så ansigtsmalingen var blevet fundet frem og skulle bruges.

 

En  lille frækkert.

 

.